Baguette
Baguette

LOUNAS klo 10.30 - 14.00

MAANANTAI 18.2

 

Kievinkanaa

Kikherne-kasviscurry (G,M)

Lohikeitto (G,L)

Röstiperunaa ja riisiä (G,M)

 

 

TIISTAI 19.2

 

Porsaanleike (L)

Rukiiset sitruunasilakat ( L)

Metsäsienikeitto (G,L)

Perunamuusi (G,L) ja vihreitä papuja (G,M)

 

 

KESKIVIIKKO 20.2

 

Jauhelihapihvit ja sipulikastike (L)

Chili con nyhtökaura (G,M)

Kalaseljanka (G,M)

Paahdettuja juureksia ja lohkoperunoita (G,L)

 

 

TORSTAI 21.2

 

Lohta ja tillikastike (G,L)

Jaavalainen kasvisrisotto (G,M)

Hernekeitto (G,M) ja pannukakku (VL)

Keitetyt perunat (G,M)

 

 

PERJANTAI 22.2

 

Pasta carbonara (L)

Ohukaiset savulohitäytteellä (L)

Afrikkalainen kasvispata (G,M) ja cous cous (M)

Kanakeitto (G,M)